rokl

15 lokakuun, 2018

Kirjailijavieraita Raumalla! Tervetuloa!

Filed under: Pääsivu — Juli-Anna Aerila @ 2:59 pm

Hei kaikki!

Raumalla vierailee syksyn aikana muutama suosittu lasten- ja nuortenkirjailija.

Tiistaina 6.11. klo 1315 – 14 (JV-sali) Jyri Paretskoi esittelee tuotantoaan ja kertoo erityisesti vähän lukevien lasten ja nuorten lukemisen lisäämisestä. Jyrin tunnetuimmat teokset ova Shell’s Angels -sarjaa, joiden pohjalta toteutettu musikaali pyörii paraikaa teattereissa. Lisäksi häneltä on ilmestynyt helppolukuisia kirjoja ja uusimpana K15-sarja. Tule kuuntelemaan innostavaa ja hauskaa Jyria. Iisalmelaiskirjailija kirjoittaa myös kolumneja Iisalmen sanomiin. Hänen kolumneistaan on peräisin esimerkiksi käsite ”tolkun ihminen”. Ilmoittaudu Julille julaer@utu.fi (esiintyy muutenkin kaikille monialaisten toisen vuosikurssin opiskelijoille äikän demoilla)

https://www.savonsanomat.fi/iisalmensanomat/mielipide/kolumnit/Tolkun-ihmiset/1142186

https://otava.fi/kirjailijat/jyri-paretskoi/

Torstaina 29.11. klo 1315 – 14 Heli Laaksonen esittelee erityisesti lastenrunotuotantoaan, josta uusimpana esimerkkinä matemaattinen runoteos ”Ykköne”.  Suomen tunnetuin murrerunoilija ei paljon esittelyjä kaipaa, mutta halutessasi voit lukaista lisää hänen kotisvuiltaan. Ilmoittautumiset Julille julaer@utu.fi (esiintyy muutenkin kaikille monialaisten toisen vuosikurssin opiskelijoille äikän demoilla, tähän tilaisuuteen tulossa lt-päättöharjoittelijat ja musiikin sivuaineopiskelijat)

http://www.hulimaa.fi/

Terkuin Juli Aerila ja Antti Aaltonen

 

 

 

Ei kommentteja

Ei vielä kommentteja.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress