rokl

23 marraskuun, 2018

Töitä tarjolla!

Filed under: Pääsivu — Juli-Anna Aerila @ 1:03 am

Väinö Riikkilä -seura tarjoaa tammikuusta alkaen kirjastoille ja kouluille lukukerhoja. Tarvitsemme viidesluokkalaisista ylöspäin sunnatuille lukukerhoille vetäjiä. Kerhoaikataulut voi sopia opettajan tai toimijan kanssa itse. Kerhot toteutetaan joko iltapäivisin koulun jälkeen tai äidinkielen tuntien aikana. Kerho on osa Kaikki lukemaan -hanketta, jossa Tapio Koivukarin Gartzia -Eloonjäänyt-teoksen ympärille on koottu monenlaista kivaa toimintaa: kirjailija vierailee kerhoissa ja Lukon liigajoukkueen pelaajat lukevat kirjaa Youtube-videoissa, joita myös kerhoissa kuunnellaan. Tuntipalkka 10 – 15 euroa/tunti. Työmäärä voidaan sopia joko koko kevääksi tai sitten periodimaisesti. Jos haluat rahan sijaan opintopisteitä vapaavalintaisiin opintoihin, sekin saattaa olla mahdollista. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Juli Aerilaan (julaer@utu.fi)

Ei kommentteja

Ei vielä kommentteja.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.