rokl

tammikuu 21, 2019

Hieno mahdollisuus jakaa omia kokemuksia ja vaikuttaa asioihin!

Filed under: Pääsivu — Juli-Anna Aerila @ 8:46 pm

Rauman kaupungin sivistystoimialan yksiköt järjestävät Rauman pääkirjastossa Elävä kirjasto –tapahtuman torstaina 21.3.2019. Paperisten kirjojen sijaan Elävässä kirjastossa lainataan oikeita ihmisiä keskusteluhetkeä varten. Elävä kirjasto on yhdenvertaisuutta edistävä toiminnallinen menetelmä, joka pyrkii edistämään erilaisten ihmisten välisen kohtaamisen ja vuoropuhelun kautta moninaisuuden, ihmisoikeuksien ja ihmisarvon kunnioittamista.

Elävän kirjaston keskustelutovereiksi eli kirjoiksi etsimme nyt ihmisiä, jotka edustavat erilaisia vähemmistöjä ja muita ryhmiä, jotka ovat joutuneet kohtaamaan syrjintää, ennakkoluuloja, stereotypioita ja rasismia. Etsimme keskustelijoita Rauman ja laajemminkin Satakunnan alueelta.

Tapahtumapäivänä klo 9-11 sekä 13.30-14.30 Elävän kirjaston ihmiskirjoihin saapuu tutustumaan yläkoululaisia. Illalla klo 16.30-18.30 Elävä kirjasto on avoin kaikille. Lainaushetket ovat lyhyitä, noin 10 minuutin mittaisia keskusteluhetkiä pienen koululaisryhmän tai iltatilaisuudessa kahdestaan toisen ihmisen kanssa. Eläväksi kirjaksi tapahtumaan lupautunut päättää itse, millaisista asioista haluaa lainaajansa kanssa keskustella. Elävässä kirjastossa keskustellaan suomen kielellä. Tapahtuma kestää koko päivän, mutta osallistuvien keskustelijoiden on mahdollista olla mukana vain osakin päivästä. Maksamme keskustelijoiden matkakorvaukset Raumalle ja tarjoamme lounaan.

Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu keskustelijaksi, Eläväksi kirjaksi, pikimmiten, kuitenkin viimeistään  13.2.2019

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Juli-Anna Aerila julaer@utu.fi
Leila Stenfors, leila.stenfors@rauma.fi, p. 044 793 3041
Marjo Jasu, marjo.jasu@rauma.fi, p. 044 793 3223

Ei kommentteja

Ei vielä kommentteja.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.