rokl

Matematiikka 2 vapauttava koe

Filed under: Pääsivu — Tomi Kärki @ 3:52 pm

Hei!

Opintojakson Matematiikka 2 voi suorittaa ns. näyttökokeella. Näyttökoe on kaksivaiheinen, ja siihen osallistuminen on vapaaehtoista. Näyttökokeen kumpaakaan osaa (tenttiakvaariotesti, paperinen vapauttava koe) ei voi uusia eikä tehdä kuin alla mainittuina ajankohtina.

1. Ensimmäisessä vaiheessa tehdään koneellisesti tarkistuva testi tenttiakvaariossa tenttis-järjestelmässä (tenttis.utu.fi). Testin aiheita ovat mm. laskujärjestys, allekkainlaskut, murtoluvut, mittayksikkömuunnokset, yhtälöt, prosenttilasku, verranto, funktiot, piiri ja pinta-ala. Testi on tehtävissä kaikissa Turun yliopiston tenttis-akvaarioissa 19.8.-6.9.2019. Mikäli opiskelija saa testistä vähintään 25/30 pistettä, hänellä on oikeus siirtyä toiseen vaiheeseen eli yrittää kurssin tenttimistä ns. vapauttavalla kokeella.
  2. Toinen vaihe eli vapauttava koe on perinteinen paperitentti. Vapauttava koe järjestetään 9.9. klo 15.15–17.15 Toivo Laurilehto -salissa. (Huom! Kyseisen viikon luentoaika ja koeaika ovat vaihtaneet paikkaa, mutta sähköisessä järjestelmässä näkyy vielä jonkin aikaa vanha tieto.) Kokeessa on sekä matemaattisia että didaktisia tehtäviä. Jotta opiskelija voisi valmistautua vapauttavaan kokeeseen, on hänen mahdollista tutustua kurssin luentomonisteeseen, tehtäviin ja kurssin tavoitteisiin Matematiikka 2 (2019) -kurssin Moodle-sivuilla. Matematiikka 2 -kurssin Moodle-avain löytyy Matematiikka 1 (2019) -kurssin Moodlen uutisista tai sitä voi tiedustella allekirjoittaneelta. Jos vapauttavasta kokeesta saa vähintään 20/32, niin kurssi on suoritettu ja opiskelija saa arvosanan tämän toisen vaiheen koesuorituksen mukaan. Muussa tapauksessa hänen tulee osallistua kurssille normaalisti. Tietoa näyttökokeesta löytyy myös kurssin Moodle-sivulta.

Terveisin, Tomi

Ei kommentteja

Ei vielä kommentteja.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.