rokl

9 tammikuun, 2020

Bussikuljetus Educa-messuille

Filed under: Pääsivu — Tomi Kärki @ 11:08 am

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään Educa-messuille, niin monialaisten 1. vuosikurssin bussikyydissä Raumalta Turun kautta Educaan on vielä vapaita paikkoja jäljellä. Kuljetukseen voi ilmoittautua konstassa:

https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=5750

Tässä vielä tietoa ilmoittautumisesta:

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan bussikuljetuksen Educa-messuille, vaikka lopulta päättäisitkin kulkea muulla kulkuneuvolla. Bussikuljetuksen hinta on sama, vaikka nousisit kyytiin tai jäisit pois Rauman sijaan Turussa tai Laitilassa. Mikäli joku toinen opiskelija tulee sijallesi joko meno- tai paluumatkaksi, ilmoita hänen nousu- tai poistumispysäkkinsä. Yhteen suuntaan matkustava ”sijainen” ei siis itse ilmoittaudu, vaan hän kulkee sinun nimissäsi. Bussikuljetuksen hinta tulee olemaan noin 13€ – 22€ siitä riippuen, kuinka täyteen bussi saadaan.

Lähtö Raumalta on klo 7:30. Laitilassa olemme noin klo 8:00-8:15 ja Turun linja-autoasemalla noin klo 8:45-9:00. Helsingissä perillä olemme noin klo 11-11:30. Takaisin Raumalle lähdemme klo 15:30. Myös tällä matkalla on mahdollisuus jäädä Turun linja-autoasemalla ja Laitilassa pois kyydistä.

Ei kommentteja

Ei vielä kommentteja.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress